Gå en tur med FAGI

Velkommen her på FAGI march

Siden er tænkt til dig der kunne tænke dig at komme til at dyrke en sport uden konkurrence og med mulighed for at være sammen med andre.

Udvalgsformand

OS H.J. Møller
Tlf.: 6174 8820
Mail: fagi@outlook.dk

Siderne her dækker målgrupper for dem der kun ønsker at gå en lille tur med familien, for dem der ønsker at gå med på de lidt længere ture og enkelte udenlandske ture. Under nyt, kan det være der bliver orienteret om ture der kan have interesse, som der ikke vil blive annonceret særskilt for.

Distancer på vandreturene ligger fra 5 km. og op efter. Her i FAGI regi har jeg udvalgt nogle ture ud fra Vandrekalenderen der udgives af Dansk Motions Forbund (DMF) og Dansk Atletik Forbund (DAF).

De ture som er nævnt ovenfor er tilrettelagt sådan at du selv skal komme til startstedet. Ud over dette vil der blive arrangeret træningsture til verdensstørste march som er 4 dagsmarchen i Nijmegen I Holland. Herudover vil jeg også forsøge at arrangere ture til andre udlandlandske marcher, men dog foreløbig kun en tur foruden Nijmegenmarchen.

De ture der vil blive lavet arrangement til kræver for de flestes vedkommende tilmeldinger. Se under afsnittet tilmeldinger. Ligeledes vil det fremgå af FAGI hovedside ca. 1 md. før tilmeldingen til det enkelte arrangement.

Du kan også finde mere på facebook, ved at ansøge om adgang til FAGI/TGR march udvalget

Ellers vil det glæde mig at se dig/jer på nogle af turene.